Alleby Ridklubb

Josefine Ericson

Fullständigt namn: Josefine Ericson
Inriktning: Gymkhana
Häst: Ponny, Creggan Countess (Kakan)

Creggan Countess är en renrasig Connemara. sto född-96 e. Garryhinch Finn u. Lady Gray. Jag köpte kakan när hon var 6 år. Tidigare tävlade vi både hoppning och dressyr. Efter det att jag fyllt 18 år och inte fick tävla henne längre ville jag inte sälja denna fantastiska ponny, jag testade att träna lite gymkhana på henne och hon tyckte det var väldigt roligt. På så sätt fick jag behålla min älskade ponny och vi har nu varit ett team i 13 år.

Merit: EM och VM samt Falsterbo- och Göteborgs Horseshow flera gånger.
Resultat: Tillsammans med Kakan har vi vunnit flertalet SM-guld i både par och lag. Vi har även många individuella SM-medaljer.
Övrigt: I år ska jag representera Sverige i svenska landslaget på VM i Kentucky 6-12 juli och på Europamästerskapen i Frankrike i Augusti.

På vårens tävlingar har jag mestadels tävlat min andra ponny, Clonmoyle Baby Cham. Sto född -01. Okänd härstamning.

Håll gärna tummarna för oss under våra stora tävlingar i sommar. Hälsningar / Josefine

Du är här: Hem Tävling Tävlingsryttare Josefine Ericson