Alleby Ridklubb

Kurs Grönt kort startar upp

Torsdag 11/5 kl: 17.00 startar vi en kurs för Grönt Kort.
Kostnad : 800kr för medlemmar i Alleby Ridklubb, 1.100kr för den som ej är medlem.
Lördag 13/5 kl: 15.00 har vi praktik ca 2 timmar.
Fler datum kommer efter hand, men 4 tillfällen plus praktik kommer det bli.
Avgiften betalas till Plusgiro 732571-5 Alleby Ridklubb, märk inbetalningen med namn och grönt kort.

Grönt kort är det man måste ha för att kunna lösa licens och tävla, klubben kräver även grönt kort på våra klubbtävlingar.
Till och med det år man fyller 13 år kan man tävla på målsmans gröna kort, från 13 får man ta eget kort och från 1/1 det år man fyller 14 år måste man ha ett eget grönt kort.

Kursen hålls av Gunilla Adolfsson Fd Jonsson,godkänd utbildare av förbundet, samt domare och överdomare i hoppning.

Frågor kan ställas till Gunilla 0708926284

Du är här: Hem Nyheter Kurs Grönt kort startar upp